Heb je vragen over bestellingen bij Wellboard dan staan we je graag ter woord. Bekijk bij onze FAQ hieronder of je vraag al meteen kunnen beantwoorden.

Bestellen & Betalen

Ja de prijzen op de site zijn inclusief BTW.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via iDeal of Credit Card te betalen.

Wij streven naar een levertijd tussen de 3 en 7 dagen. Mocht je na 7 dagen nog niets hebben ontvangen neem dan contact met onze klantenservice op.

Controleer of het bedrag toch niet van je rekening is afgeschreven. Neem vervolgens contact op met onze klantenservice.

Ja dat kan! Bij het afrekenen is het mogelijk een ander verzend adres toe te voegen.

Wanneer je de bestelling voor verzending wilt wijzigen of annuleren, adviseren wij je direct telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Wanneer de bestelling is verstuurd, kunnen we helaas niets meer wijzigen. Je kunt natuurlijk wel de verzending retour zenden bij ontvangst.

Nee de minimum leeftijd is 12 jaar.

Dit is geen enkel probleem. Let wel op! Het is namelijk niet mogelijk om voor verschillende mensen op één account te bestellen. Dit omdat de referentiewaarden van de resultaten afhankelijk kunnen zijn van het geslacht en de leeftijd.

Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan. Wanneer je op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en wellboard.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij je vragen om gelijk contact met ons op te nemen.

Nee bij Wellboard hoef je geen verzendkosten te betalen voor bestellingen binnen Nederland. Op dit moment bezorgen wij alleen bestellingen binnen Nederland.