VOOR THERAPEUTEN

Heldere inzichten voor je client.

Meer dan 50 Biomarkers

Online Dashboard

Advies preview

Start vandaag om via Wellboard je client vaker en structureel te begeleiden naar een betere gezondheid.

Help je cliënten zich optimaal te voelen door het meten en optimaliseren van de belangrijkste voedingsstoffen in hun lichaam.

Voor Orthomoleculair therapeuten en voedingsdeskundigen biedt Wellboard heldere inzichten door interessante test pakketten die jouw leven als therapeut makkelijker maken.

Wellboard biedt een overzichtelijk, mooi en begrijpelijk dashboard met de uitslagen van bloedonderzoek afgezet tegen referentiewaarden en een heldere duiding van de uitslag. Dit dashboard biedt u een prachtig middel om de uitslagen begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor uw cliënt. 

Op basis van de uitslag ontvangen zij persoonlijke suggesties over voeding, supplementen en lifestyle waar ze écht iets mee kunnen.

Wij zien dat onze inzichten mensen motiveren om hun bloedwaarden te verbeteren door middel van voedings- en lifestyle keuzes op basis van onze data en daarmee vaker tests zullen doen om te bekijken wat het effect is van hun aanpassingen.

Dit stelt u als therapeut weer in staat om uw cliënt frequenter en structureler te begeleiden naar een betere gezondheid.

Testosteron zelftest

Genoeg antistoffen in je bloed? Test het nu.
1
lichaams
waarden
59,95

Fitness en Sport

Haal alles uit je fitness en sportprestaties door vitamines,mineralen en hormonen op peil te houden.
0
lichaams
waarden
349,00

Biotine

Test je Biotine waarde
1
lichaams
waarden
25,00

Interesse in een samenwerking neem contact met ons op.

E-mail: info@wellboard.nl

Telefoon: 085 – 0600288