VOOR THERAPEUTEN

HELDERE INZICHTEN VOOR JE CLIENT

Wellboard helpt om uw client vaker en structureler te begeleiden naar een betere gezondheid

Help je cliënten zich optimaal te voelen door het meten en optimaliseren van de belangrijkste voedingsstoffen in hun lichaam.

Voor Orthomoleculair therapeuten en voedingsdeskundigen biedt Wellboard heldere inzichten door interessante test pakketten die jouw leven als therapeut makkelijker maken.

Wellboard biedt een overzichtelijk, mooi en begrijpelijk dashboard met de uitslagen van bloedonderzoek afgezet tegen referentiewaarden en een heldere duiding van de uitslag. Dit dashboard biedt u een prachtig middel om de uitslagen begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor uw cliënt. 

Op basis van de uitslag ontvangen zij persoonlijke suggesties over voeding, supplementen en lifestyle waar ze écht iets mee kunnen.

Wij zien dat onze inzichten mensen motiveren om hun bloedwaarden te verbeteren door middel van voedings- en lifestyle keuzes op basis van onze data en daarmee vaker tests zullen doen om te bekijken wat het effect is van hun aanpassingen.

Dit stelt u als therapeut weer in staat om uw cliënt frequenter en structureler te begeleiden naar een betere gezondheid.

DATA GEDREVEN INZICHTEN VOOR UW CLIENT

INNOVATIEF DASHBOARD

FREQUENTER KLANTCONTACT

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING? NEEM CONTACT MET ONS OP!

E-mail: info@wellboard.nl

Telefoon: 085 – 0600288