VOOR THERAPEUTEN

Heldere inzichten voor je client.

Start vandaag om via Wellboard je client vaker en structureel te begeleiden naar een betere gezondheid.

Help je cliënten zich optimaal te voelen door het meten en optimaliseren van de belangrijkste voedingsstoffen in hun lichaam.

Voor Orthomoleculair therapeuten, voedingsdeskundigen en hormoontherapeuten biedt Wellboard heldere inzichten door interessante test pakketten die jouw leven als therapeut makkelijker maken.

Wellboard biedt een overzichtelijk, mooi en begrijpelijk dashboard met de uitslagen van bloedonderzoek afgezet tegen referentiewaarden en een heldere duiding van de uitslag. Dit dashboard biedt u een prachtig middel om de uitslagen begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor uw cliënt. 

Op basis van de uitslag ontvangen zij persoonlijke suggesties over voeding, supplementen en lifestyle waar ze écht iets mee kunnen.

Wij zien dat onze inzichten mensen motiveren om hun bloedwaarden te verbeteren door middel van voedings- en lifestyle keuzes op basis van onze data en daarmee vaker tests zullen doen om te bekijken wat het effect is van hun aanpassingen.

Dit stelt u als therapeut weer in staat om uw cliënt frequenter en structureler te begeleiden naar een betere gezondheid.

Interesse in een samenwerking? Laat het weten!

E-mail: info@wellboard.nl

Telefoon: 085- 0600288