Disclaimer

Het doel van Wellboard is om mensen meer inzicht in hun gezondheid te geven en zo goed mogelijk te helpen. Wij streven ernaar om de content op deze website zo nauwkeurig, correct en actueel mogelijk te presenteren. De informatie op deze site en andere sites met wellboard informatie is echter alleen van informatieve aard en bezoekers kunnen hier geen rechten aan ontlenen. Wellboard kan de informatie op deze website actualiseren of verbeteren zonder notificatie aan de gebruiker. Wellboard kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen die ontstaan door onnauwkeurigheid, onvolledigheid of onjuistheden van de content op deze site, andere producten of andere media die Wellboard content overnemen. Wellboard kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit, of verband houdt met het gebruik van de content op deze website.

Alhoewel wij hier wel naar streven kunnen wij net als andere partijen helaas geen 100% nauwkeurige uitslag garanderen van het bloedonderzoek. 

Wellboard geeft uitdrukkelijk en bewust geen medisch advies. Bij twijfel, medische vragen, lichamelijke klachten en bij afwijkende bloedwaarden adviseren wij u om in alle gevallen meteen een arts te raadplegen, waarmee u dit kunt bespreken. Onze klanten dragen zelf verantwoordelijkheid om de uitslag op te volgen bij een arts. Wellboard kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik en de gevolgen van haar platform of producten.