Vind de tweaks om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Ontdek of je vitamine-, mineralen, hormonen en andere lichaamswaarden optimaal zijn voor een lang leven. Persoonlijk advies voor je voeding, supplementen en lifestyle inbegrepen.

wb-dashboard-jouwwaardes

Vind de tweaks om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Stop met gissen.Ontdek of je vitaminen, mineralen, hormonen of ander lichaamswaarden optimaal zijn voor een lang leven. Pas gemakkelijk je voeding, supplementen en lifestyle aan.

wb-dashboard-jouwwaardes

Deze lichaamswaardes zijn belangrijk voor jou.

Voor een lang en gezond leven is het belangrijk dat je voldoende van de belangrijkste bouwstoffen hebt en belangrijke lichaamsfuncties in balans zijn.

Zoals vitamine B12 voor voldoende energie en om je lever te ondersteunen bij de ontgifting. En magnesium en calcium voor sterke botten en soepele spieren. Selenium voor ondersteuning in de ontgiftingscapaciteit, bescherming van de rode bloedcellen en ondersteuning van de schildklier. We raden je daarom onze “Tekorten Check – Uitgebreid’ aan. 

Ook kijken we in dit pakket naar je cholesterol waarden en je bloedsuikerspiegel omdat deze wat vertellen over je leefstijl en welke aanpassingen hierin jou kunnen gaan helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden. We checken of je voldoende schildklierhormoon aanmaakt, tenslotte is de schildklier de kapitein van jouw metabolisme. 

Vitamines en mineralen

Vitaminetekorten komen vaak voor en kunnen voor vermoeidheid zorgen; niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. 

Bloedsuiker

Lukt het jouw lichaam om je bloedsuikerspiegel goed te reguleren? Wij meten met deze waarde de gemiddelde bloedsuikerspiegel van de afgelopen maanden.

Ontstekingen en Weerstand

We meten of je ontstekingen of infammatie hebt in je lichaam en of je witte bloedcellen verhoogd zijn door bacterien, virussen of parasieten.

Hormonen

Het schildklierhormoon regelt hoe jouw lichaam energie aanmaakt uit de voeding die je eet. Als je schildklier niet goed werkt, dan werken de energiefabriekjes in jouw lichaam niet goed. 

Bij mannen testen we testosteron, bij vrouwen 3 hormonen uit de cyclus. Een te laag hormoonniveau kan bijdragen aan fysieke en mentale vermoeidheid.

Bloedarmoede

Lukt het jouw lichaam om voldoende zuurstof in je bloed te vervoeren ? Heb je wellicht ijzertekorten?

Lever en cholesterol

Check of je lever het zwaar heeft. Je cholesterol geeft ons een beeld van je algemene gezondheid.

Jouw pakket: de Optimaal Test

Met de Optimaal Test ontdek je de stand van de belangrijkste voedingsstoffen en lichaamsfuncties die belangrijk zijn voor je energie, fitheid en gezondheid. 

Je waardes en je online intake worden zorgvuldig geanalyseerd door onze medici en therapeuten en voorzien van een persoonlijk voedings- en supplement advies.

Makkelijk uitbreidbaar met andere waardes.

Persoonlijk dashboard om alles bij te houden.