De beste Corona antistoffen test

Corona Antistoffen bloedtest

49,50

Wanneer doe je deze test?

Met een Corona antistoffen test kun je zien of je antistoffen tegen COVID in je lichaam hebt. Deze antistoffen kunnen zijn aangemaakt omdat je ooit COVID gehad hebt, maar ook omdat je een Corona vaccin hebt gehad. Je moet genoeg van deze antistoffen in je bloed hebben om het virus succesvol te kunnen bestrijden. Zo wordt de kans dat je ziek wordt minder groot. 2 tot 3 weken nadat je tegen Corona gevaccineerd bent of dat je Corona hebt gekregen kunnen antistoffen in je lichaam worden aangetoond. Test je Covid antistoffen daarom pas na 2 tot 3 weken nadat je Corona hebt gekregen of nadat je gevaccineerd bent. Een Covid antistoffen test is een zogenaamde Serologische test.

Wat wordt onderzocht en is deze covid antistoffen test betrouwbaar?

Wij testen zowel of je recent corona antistoffen hebt aangemaakt maar ook of dit langere tijd geleden is gebeurd.

In onze test onderzoeken we zowel uw IgG als IgM Corona antistoffen. IgM antistoffen geven aan of er actieve Corona antilichamen in je lichaam aanwezig zijn door een recente Corona vaccinatie of doordat je recent Covid hebt gehad in de afgelopen maanden. IgG antilichamen kunnen jaren in je bloed aanwezig blijven en kunnen aantonen of je ooit het virus hebt gehad of al een tijd terug gevaccineerd bent geweest. 

Deze sneltest is wat minder gevoelig dan andere testen maar kan toch een goed beeld geven van de hoeveelheid IgG en IgM antistoffen die iemand aanmaakt. Deze productie verschilt per persoon. Er zijn mensen die veel antistoffen aanmaken in hun bloed maar ook mensen die juist weinig antilichamen aanmaken. Deze mensen worden over het algemeen ook het minst ziek van het corona virus. Omdat dit dus van persoon tot persoon verschilt kan dit voor een minder precieze uitslag zorgen.

Hoe werkt deze Corona antistoffen test?

Voor het testen van je Corona antistoffen gebruiken wij een eenvoudige en gebruiksvriendelijke methode. Na een vingerprikje met het bijgeleverde lancet druppelt u 5 druppeltjes bloed op een opname papiertje. Dit stuur je vervolgens op in de bijgeleverde enveloppe. Je bloed wordt vervolgens onderzocht in ons partner laboratorium. Binnen 5 dagen ontvang je de uitslag van je Corona antistoffen test door een link naar een beveiligd en persoonlijk dashboard. Hier wordt uitgelegd wat de uitslag is en wat deze voor je betekent.

Voor een uitgebreide uitleg van de stappen die je kunt nemen voor deze corona zelftest kun je het volgende filmpje bekijken:

Wat heb ik aan een Corona antistoffen test?

Met deze corona antistoffen test kun je zien of je al eens corona hebt gehad of dat er nog antistoffen van een vaccinatie in je bloed zitten. Deze test geeft een globaal beeld of dit nog een geval is. Om te testen of je op dit moment besmet bent met het Corona virus raden wij een PCR of antigeen test aan. Om te testen of je nog recente of langdurig antistoffen tegen corona in je bloed hebt is deze serologische antistoffen test een goede optie. Je antistoffen zijn pas na 2 tot 3 weken nadat je het corona virus hebt gehad of nadat je gevaccineerd bent.

Hoe vaak moet ik mijn Corona weerstand testen?

Omdat de corona antistoffen in je lichaam door verloop van tijd afnemen, adviseren wij om iedere twee maanden een test te doen. 

Corona Antistoffen Test

Wellboard werkt met de beste en gerenommeerde labs in Europa die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en certificeringen. Bij deze laboratoria zijn tientallen medische experts, artsen en chemici werkzaam. Jaarlijks worden door onze laboratoria meer dan 4.5 miljoen testen uitgevoerd voor professionele organisaties zoals Wellboard, maar ook voor overheden en ziekenhuizen.

In het geval je denkt dat je Corona hebt, blijf dan thuis in quarantaine en neem dan zo snel mogelijk contact op met de GGD voor een test. Als je symptomen erger worden, neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts. 

Deze Corona antistoffen bloedtest is er juist ook voor bedoeld om na vaccinatie te checken hoe het staat met decovid 19 antistoffen waarden in je bloed.

Nee, dat is niet het geval. Bij twijfel, neem dan altijd contact op met een huisarts of andere medische professional.

Deze COVID antistoffen test is geen vervanging voor een antigeen of pcr test. Die testen meten of je op dit moment besmet bent met het Corona virus.

Onze Corona antistoffen test laat zien of je recent of langer geleden antistoffen hebt aangemaakt tegen Covid door het virus of door een vaccinatie.

In het geval er antilichamen in je bloed worden aangetroffen betekent dat niet dat je volledig beschermd bent tegen COVID of dat je immuun bent voor het coronavirus.

Ontdek de Covid antistoffen waardes in jouw lichaam [Beschrijving van IgM en IgG antistoffen toevoegen bij markers hieronder met nieuw icoontje]

Verhoog je energie door een van de veel voorkomende oorzaken te ontdekken en verhelpen; een vitaminetekort, trage schildklier, te hoge bloedsuiker, infectie, of hormonale disbalans.

Geanalyseerd door jouw online therapeut.

Jouw resultaten worden met zorg geanalyseerd door onze geaccrediteerde laboratoria en therapeuten uit de praktijk.

Je behandelplan wordt samengesteld op basis van jouw markers en antwoorden. De aanbevelingen zijn gemaakt door onze Wellboard gezondheids experts in combinatie met informatie uit onze database van klinische onderzoeken. Hieruit volgt een plan met aanbevelingen en een bijbehorend gepersonaliseerd supplementenplan.


Bespaar een reisje naar een therapeut

 

Jouw therapeut voor dit pakket:

Judith Rolf

Voedings- en supplement advies inbegrepen.

Onze voedingsexpert geeft aanvullend op jouw aanbevelingsplan een persoonlijk voedingsadvies.

Door enkele aanpassingen te maken in de voeding, kan je vaak al ontzettend veel resultaat boeken.

Tezamen vormen deze aanbevelingen jouw unieke behandelplan.

Hoe werkt het?

1. Testpakket

Je krijgt met de post je persoonlijke bloedprik pakket thuisgestuurd.

Je hoeft hier zelf niks mee te doen; je neemt het mee naar het prikpunt in jouw buurt.

2. Prikken

Je neemt je testset mee naar de priklocatie.

Daar wordt je door een professional geprikt binnen enkele minuten.

3. Ontdek je waardes en je advies.

Binnen 3-5 dagen zie je op je online dashboard hoe jou biomarker waardes zijn.

Hierbij zit ook het advies van je expert. 

Jouw gezondheid is het allerbelangrijkste.

Ga snel aan de slag. Je kan pas werken aan het probleem als je weet waar de verstoring zit. Neem je gezondheid in eigen hand en meet je energiemarkers.

Nog vragen?

085 - 0600 288

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00