Voedingsstoffen Test – Basis 6

99,00

Inclusief Voedings AdviesOntdek jouw waardes voor 6 belangrijke vitamines en mineralen waar Nederlanders vaak tekort aan hebben.

Vitamine D
Magnesium
B12 Holo-TC
Calcium
Foliumzuur
Ferritine

6 waardes in 1 test
Professionele bloedtest bij jou de buurt
Betrouwbaarder en completer dan zelftest.
Analyse door ISO gecertificeerde laboratoria
Binnen 3-5 dagen online
120 dagen retourrecht

Voedingsstoffen Test – Basis 6

99,00

Wat testen we?

Vitamine D

Vitamine D heeft in je lichaam veel functies, waaronder de opname van calcium uit voeding, en een goede werking van de spieren en het immuunsysteem.   De juiste hoeveelheid zorgt voor weerstand, gezonde botten en tanden, verlaagt kans op kanker, hart-en vaatziekten, dementie, diabetes, en nierstenen. Veel mensen hebben een tekort of teveel (door supplementen).

Vitamine B12 (Holo TC)

Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het zenuwstelsel.   Optimale niveaus verlagen vermoeidheid, depressie, zwakte, kortademigheid, slecht geheugen, mood swings, en intoleranties. Veel mensen lopen onwetend rond met een B12 tekort, niet alleen vegetariers en veganisten.

Ferritine (IJzer)

IJzer is een mineraal dat belangrijk is voor de vorming van hemoglobine in rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. Ferritine is een maat van de ijzervoorraad in het lichaam.   De juiste waardes helpen tegen fysieke zwakte, vermoeidheid en hartritmestoornissen. Tekorten komen het meeste voor bij athleten, vegetariers, en zwangere vrouwen. IJzer-rijke diëten zorgen juist voor ijzer excessen.

Magnesium (intracellulair)

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de vorming van bot en spieren, en speelt een rol bij de goede werking van spieren en overdracht van zenuwprikkels.   Belangrijk voor stressbestendigheid, herstel van sport, gezonde bloeddruk, hormoonhuishouding, botontkalking, nierstenen, migraines, hart-en vaatziekten en meer. De meeste Nederlanders hebben te weinig magnesium in hun cellen.

Calcium

Calcium is een mineraal dat je nodig hebt voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit, voor een goede werking van de zenuwen en spieren, de bloedstolling en het transport van andere mineralen in het lichaam.   Calcium kan uit balans zijn bij vermoeidheid, verlies van eetlust, misselijkheid, overgeven, darmverstoppingen, buikpijn, spierkrampen, vaak moeten plassen en toegenomen dorst. De bloedtest calcium wordt gebruikt om grote tekorten of excessen aan te tonen.

Foliumzuur (Vitamine B9 / B11)

Foliumzuur is noodzakelijk voor het aanmaken en herstellen van cellen en weefsels. Het wordt niet aangemaakt door het lichaam zelf en moet voldoende worden opgenomen via de voeding.   Optimale niveaus verlagen vermoeidheidzwakte, kortademigheid, en zijn belangrijk voor methylering. Tekorten ontstaan bij het eten van te weinig (niet-ingevroren) groente of orgaanvlees, of bij mensen met een genetische aanleg.

Hoe werkt het?

1. Bestel je pakket.

Je krijgt met de post je persoonlijke bloedprik pakket thuisgestuurd.

Je hoeft hier zelf niks mee te doen; je neemt het mee naar het prikpunt in jouw buurt.

2. Betrouwbaar bloed prikken in jouw buurt.

Ga langs wanneer het jou schikt en laat je bloed in enkele minuten prikken door een professional.

3. Bekijk je resultaten

Binnen 3-5 dagen krijg je je resultaten digitaal binnen.

Je ziet gelijk welke waardes optimaal zijn, en welke je kan verbeteren!

Veelgestelde vragen

Bestellen & Betalen

Ja de prijzen op de site zijn inclusief BTW.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via iDeal of Credit Card te betalen.

Wij streven naar een levertijd tussen de 3 en 7 dagen. Mocht je na 7 dagen nog niets hebben ontvangen neem dan contact met onze klantenservice op.

Controleer of het bedrag toch niet van je rekening is afgeschreven. Neem vervolgens contact op met onze klantenservice.

Ja dat kan! Bij het afrekenen is het mogelijk een ander verzend adres toe te voegen.

Wanneer je de bestelling voor verzending wilt wijzigen of annuleren, adviseren wij je direct telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Wanneer de bestelling is verstuurd, kunnen we helaas niets meer wijzigen. Je kunt natuurlijk wel de verzending retour zenden bij ontvangst.

Nee de minimum leeftijd is 12 jaar.

Dit is geen enkel probleem. Let wel op! Het is namelijk niet mogelijk om voor verschillende mensen op één account te bestellen. Dit omdat de referentiewaarden van de resultaten afhankelijk kunnen zijn van het geslacht en de leeftijd.

Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan. Wanneer je op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en wellboard.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij je vragen om gelijk contact met ons op te nemen.

Nee bij Wellboard hoef je geen verzendkosten te betalen voor bestellingen binnen Nederland. Op dit moment bezorgen wij alleen bestellingen binnen Nederland.

Load More

De foto op onze verpakking is gemaakt door Brooke Larke.