Vruchtbaarheid

Ontdek op 2 momenten binnen jouw cyclus belangrijke hormoonwaarden en andere bloedwaarden die van invloed kunnen zijn op  jouw vruchtbaarheid.

399,00

22
lichaams
waarden

Bloed
test

Bij jou in de buurt
Lavinia-Frantzen-round
Advies Lavinia
Frantzen

Dit pakket geeft een breed beeld van o. a. jouw hormonen, vitamines/mineralen, schildklier en leverwaarden waarvan een optimale balans mogelijk relevant kan zijn voor jouw vruchtbaarheid.

Jouw uitslag geeft een duidelijker beeld welke hormonen en andere relevante bloedwaarden uit balans zijn, en waar tekorten of overschotten zitten. Hierdoor kun je gerichter werken aan  de juiste voeding en leefstijl, die mogelijk een positieve invloed op jouw vruchtbaarheid kunnen hebben.

Je kunt deze test ook al doen voordat je zwanger wilt worden, zodat je je lichaam optimaler kunt voorbereiden op een zwangerschap. Wist je dat een eicel en spermacel ongeveer drie maanden nodig hebben om te rijpen? Je zou daarom al drie maanden (of langer) van tevoren kunnen beginnen met het aanpassen van je voeding en leefstijl. Door je waarden te meten weet je welke hormonen en andere lichaamswaarden mogelijk uit balans zijn. Zo kun je specifieker actie ondernemen met de juiste voeding en leefstijl op maat.

Met 2 testen meet je op verschillende momenten in jouw cyclus  belangrijke bloedwaarden die in balans moeten zijn om  een grotere kans te hebben op vruchtbaarheid.

  • Bij de eerste uitgebreide test wordt je doorverwezen naar een priklocatie. Deze afspraak plan je in op dag 3 van je cyclus.
  • De tweede test kun je thuis zelf afnemen en dien je af te nemen op dag 21 van je cyclus.

In je je dashboard zie je waar je staat tov de normaal waarden en aan welke waarden je aandacht kunt besteden om meer balans te krijgen in bepaalde lichaamswaarden die relevant zijn voor een grotere kans op vruchtbaarheid. In heldere taal wordt uitgelegd wat de verschillende waarden voor jou betekenen.

Hoe werkt het?

1. Ontvang je testpakket

Je krijgt met de post 2 persoonlijke bloedprik pakketten met instructies thuisgestuurd.

2. Zelf thuis prikken

Meetmoment 1: Je gaat met je eerste prikset naar het bloedafnamepunt bij je in de buurt. Daar wordt je snel geprikt door een professional.

Meetmoment 2: Je prikt jezelf thuis en stuurt je bloedbuisje op naar ons laboratorium in de gratis verzendenvelop.

3. Ontdek je waarden

Na ongeveer 1 week zie je op je online dashboard wat jouw hormoonwaardes zijn.

Hierbij zit ook het advies van jouw hormoonexpert.

Nog vragen?

085 - 0600 288

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00