Je wilt zo lang mogelijk gezond blijven.

Je hebt aangegeven dat zo lang mogelijk gezond blijven belangrijk is voor jou. Voor ons ook !

Voor een lang en gezond leven is het belangrijk dat je voldoende van de belangrijkste bouwstoffen hebt en belangrijke lichaamsfuncties in balans zijn.

Zoals vitamine B12 voor voldoende energie en om je lever te ondersteunen bij de ontgifting. En magnesium en calcium voor sterke botten en soepele spieren. Selenium voor ondersteuning in de ontgiftingscapaciteit, bescherming van de rode bloedcellen en ondersteuning van de schildklier. We raden je daarom onze “Tekorten Check – Uitgebreid’ aan. 

Ook kijken we in dit pakket naar je cholesterol waarden en je bloedsuikerspiegel omdat deze wat vertellen over je leefstijl en welke aanpassingen hierin jou kunnen gaan helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden. We checken of je voldoende schildklierhormoon aanmaakt, tenslotte is de schildklier de kapitein van jouw metabolisme. 

Belangrijke biomarkers voor jou

Cholesterol

Een optimaal cholesterolniveau helpt je hart en vaatstelsel zo lang mogelijk gezond te houden. Wij splitsen dit voor je op in HDL, LDL en meten ook je triglyceriden. Op basis hiervan kun je zien of je zinvolle veranderingen kan maken in je voeding en leefstijl.

Magnesium (Intracellulair)

Een optimaal niveau in je lichaam houdt je botten sterk en je spieren soepel.

hb1Ac (bloedsuiker)

Deze biomarker geeft aan hoe hoog jou bloedsuiker gemiddeld is over de afgelopen maanden. 

Op basis hiervan kun je kijken of je in je voeding of leefstijl veranderingen kan maken.

TSH

We checken of je voldoende schildklierhormoon aanmaakt, tenslotte is de schildklier de kapitein van jouw metabolisme. 

Calcium

Een optimaal niveau in je lichaam houdt je botten sterk en je spieren soepel.

Vitamine B12

Zoals vitamine B12 voor voldoende energie en om je lever te ondersteunen bij de ontgifting.

Selenium

Selenium ondersteunt je vermogen om je lichaam te ontgiften, beschermt je rode bloedcellen en helpt je schildklier gezond te houden.

Foliumzuur

Noodzakelijk voor het aanmaken en herstellen van cellen en weefsels. Het wordt niet aangemaakt door het lichaam zelf en moet voldoende worden opgenomen via de voeding. Optimale niveaus verlagen vermoeidheid, zwakte, kortademigheid, en zijn belangrijk voor methylering.

hs-CRP

hs-CRP is een eiwit dat verhoogd wordt als je ontstekingen in je lichaam hebt. Dit kan komen door een bacterie, infectie, of systemische inflammatie.

ALAT

ALAT is een enzym dat in de lever voorkomt, en bij leverschade uit je lever lekt.  Daarom wordt ALAT als indicatie gebruikt om te kijken of je lever gezond is.  

Bloedbeeld (13 biomarkers)

We testen dit om je algemene gezondheid te checken en om te controleren op bloedarmoede (anemie) of infecties. We meten hiervoor je rode bloedcellen, je grootte van je rode bloedcellen (MCV), je hemoglobine in je bloed (hemoglobine, MCH en MCHC), je bloedplaatjes, je witte bloedcellen (totaal aantal en uitgesplitst naar type).

Jouw Pakket

Al deze biomarkers zitten in het volgende pakket:

Tekorten check - Uitgebreid

Check jezelf op de meest voorkomende vitamine- en mineralen tekorten. Of slik jij juist teveel supplementen?

28

Biomarkers