VOOR SPORTSCHOLEN

Bloedwaarden testen
als een topsporter.
Nu ook voor jouw klant.

Bied hoogwaardige bloedtesten aan via jouw gym.

Geen hassle: klant scant QR code op flyer, besteld zelf de test.

Verdien mooie commissie over de verkopen via jouw gym.

 

Schrijf je in en ontvang ons gratis partnerpakket!

Stel je klant in staat om eenvoudig vitamines, hormonen en lichaamsfuncties te laten checken met testen die in de topsport al jaren gebruikt worden. Want meten = weten en =  betere resultaten.

Een regelmatige bloedtest helpt mensen om training en voeding aan te passen en waarden te verbeteren voor een betere performance.  Wellboard maakt dit eenvoudig , laagdrempelig en betaalbaar voor iedereen. 

VOOR SPORTSCHOLEN

Bloedwaarden testen
als een topsporter.
Nu ook voor jouw klant.

Bied state-of-the art bloedtesten aan via jouw gym.

Schrijf je in en ontvang ons partnerpakket:

Hoe werkt het?

1. PLAATS DE DISPLAY IN JE GYM

Wij sturen jullie een “menukaart”  met de testen speciaal voor jullie gym. Breng deze display onder de aandacht van jullie klanten door bijvoorbeeld te plaatsen op de counter (A5 formaat). Wij verstrekken ook materiaal voor op jullie beeldschermen op aanvraag.  

Jullie klanten kunnen de test dan eenvoudig bestellen door een QR code te scannen van een test naar keuze. Die leidt direct naar de bestelpagina van de test. 

2. VERDIENMODEL

Op basis van alle bestellingen die via jouw gym lopen maken wij aan het eind van de maand 10% over van alle bestellingen. 

 

wellboardfbloedonderzoekvoorbedrijven

Welke pakketten kan jouw klant bestellen?

Bij Wellboard bieden wij 100+ lichaamstesten aan. Voor gyms hebben wij de volgende testen ontwikkeld die vaak door sporters bij ons worden afgenomen:

 
Natuurlijk is het mogelijk om voor jouw gym in overleg ook andere  pakketten aan te bieden die goed bij jullie doelgroep passen. Neem contact met ons op en we maken een passend pakket dat aansluit bij jullie doelgroep.
 

De voordelen van testen via jouw Gym

Verbreed je aanbod, verdien geld & bind je klant

Doe mee met honderden sportscholen wereldwijd die bloedtesten gebruiken om hun klanten holistischer te kunnen helpen. 

Partners krijgen toegang tot alle 100+ lichaamstesten en kunnen hun eigen pakketten samenstellen.

Profiteer van aantrekkelijke commissies en kortingscodes.

Verbeter de prestaties

Geeft jouw klant beter voeding- en supplement advies en behaal sneller resultaten.

Met 1 of meerdere bloedtesten tijdens een traject vind je aandachtspunten en zie je de impact van training en dieetaanpassingen. 

Geef zelf voedingsadvies of neem het advies van een van onze ortomoleculair dietisten op in je pakket.

Geen hassle

Krijg voor je sportschool onze display met testpakketten, speciaal voor jullie gym samengesteld.

Laat je klanten makkelijk online bestellen, en bloed afgeven op jouw locatie of bij een professioneel prikpunt in de buurt of via een zelftest.

Resultaten via ons online dashboard.

4 eenvoudige stappen voor jullie klant.

1

Jouw klanten bestellen via jouw display

Klanten laat je bestellen op jouw partner pagina. 

Ze doen daarna een online intake om hun gezondheidssituatie en doelen te laten weten (optioneel).

2

Bloedtest zelf of op locatie

Na de bestelling krijgt de klant een pakket waarmee zelf via een vingerprik bloed kan worden afgenomen of  via een professioneel bloedafname punt in de buurt. Dit is afhankelijk van het gekozen pakket.

 

3

Ontdek bloedwaardes en advies.

Binnen een week zijn de waardes beschikbaar op een veilig en persoonlijk online dashboard. De waardes zijn geanalyseerd in een ISO gecerticifeerd  laboratorium door een arts.

 

4

Monitor de voortgang.

Op basis van de uitslag kan jouw klant en supplementen, voeding en training aanpassen en zie je tijdens eventuele herhaaltests hoe je lichaamswaarden verbeteren.

Case study

Met de gerenommeerde personal trainer Michael Henskens van Iron Pupil hebben wij  verschillende custom pakketten ontwikkeld die zijn geïntegreerd in de programma’s die Michael doorloopt met zijn klanten.

Voor onze premium partners maken wij een partner pagina aan. Hierop staat alle informatie en kunnen klanten gemakkelijk de pakketten bestellen die jij geselecteerd hebt.

We gaan jullie traject nog meer data-gedreven maken. Let’s go!
— Michael Henskens

Waarom Wellboard werkt

Mogelijk eten jouw klanten redelijk gezond en nemen ze supplementen, maar waarschijnlijk zijn ze niet op de hoogte van de bloedwaardes in hun lichaam. Er is kans dat verschillende waarden veel te laag of juist te hoog zijn, en daarmee een belemmering zijn voor het behalen van hun fitnessdoelstellingen.

Bloedonderzoek wordt in de professionele sportwereld al decennialang gebruikt om de optimale gezondheid van topsporters te monitoren en te voorzien van voedings-, suppletie-, leefstijl- en trainingsaanpassingen. Wellboard maakt deze tests nu laagdrempelig beschikbaar voor alle professionals om de training van hun klanten te monitoren en te optimaliseren.

In onze testen meten wij bloedwaarden die je energie, fitheid en performance kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan vitaminen- en mineralen tekorten, bloedsuiker en hormoonwaarden. 

Met het testresultaat in ons online dashboard kun je eenvoudig zien wat je kunt aanpassen in het voedingsadvies en trainingsadvies van jouw klant. Wij zien dat sporters extra gemotiveerd raken om zichzelf te blijven verbeteren en te blijven trainen als hun traject wordt ondersteund door data. Want data liegt nooit. Met Wellboard help je je klant te ontdekken wat hun lichaam van binnen nodig heeft

Bekend van