Hoe weet ik dat ik veilig shop?

Ons webadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien zie je een slotje in de adresbalk staan. Wanneer je op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en wellboard.nl. Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij je vragen om gelijk contact met ons op te nemen.

Wat is de levertijd?

Wij streven naar een levertijd tussen de 3 en 7 dagen. Mocht je na 7 dagen nog niets hebben ontvangen neem dan contact met onze klantenservice op.

Is het mogelijk meerdere testen tegelijk te bestellen?

Dit is geen enkel probleem. Let wel op! Het is namelijk niet mogelijk om voor verschillende mensen op één account te bestellen. Dit omdat de referentiewaarden van de resultaten afhankelijk kunnen zijn van het geslacht en de leeftijd.

Betaal ik verzendkosten?

Nee bij Wellboard hoef je geen verzendkosten te betalen voor bestellingen binnen Nederland. Op dit moment bezorgen wij alleen bestellingen binnen Nederland.

Kan ik een bestelling nog annuleren?

Wanneer je de bestelling voor verzending wilt wijzigen of annuleren, adviseren wij je direct telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Wanneer de bestelling is verstuurd, kunnen we helaas niets meer wijzigen. Je kunt natuurlijk wel de verzending retour zenden bij ontvangst.